Komtie dan he. Internet is KUT in Zuid Oost Azie. Klaar. Het is ziekelijk traag, de internet cafe’s staan vol met PCs uit 1995 en het is niet te doen zo. Ik zit nu op een 468 PC met zo’n mega lelijk grijs CRT stralings kanon beeldscherm in mijn gezicht.

Jezus mijn laptop in Seoul laten was wel het slechtste idee ooit.

In ieder geval, ik heb echt top videos en foto’s van Hong Kong, Macau, Bangkok, Ko Lanta, Phnom Penh. Maar ja, die zijn allemaal 200 tot 800 MB dus dat gaat lekkker niet over deze shit verbinding. Ik ga het in Ho Chi Minh nog proberen maar anders moeten jullie het maar pas eind januari zien helaas.

Incompetente bokke verbindingen aaaaaaaaarghhh.

Echt als ik een ding zou aanwijzen voor economische ontwikkeling dan is het wel breedband verbindingen. Ja, nog belangrijker dan schoon drink water uit de kraan of ondoorbroken electriciteit of wegen. Internet is veel belangrijker. Worden mensen slim van enzo.