Ik heb Nick Nopkowski leren kennen. Een Amerikaan met een Nederlands elftal shirt aan. Hij is een vriend van Mark. Het blijkt dat ze in hetzelfde voetbalteam zitten. Een paar dagen terug ben ik met hun mee gegaan naar SamRyans een pub van de Seoul Cosmos. Ieder voetbalteam heeft geen kantine maar een eigen Pub die ook meteen sponsor is.

Ik besluit mee te gaan voetballen met de Han River Harriers. We hebben het beste veld van de competitie alleen geen eigen pub. Dus we drinken gewoon wat voor de supermarkt. Dat is voetbal :-d . Ik mocht vorige week meteen in de basis starten. Het Nivaeu is makkelijk maar niet te makkelijk. Vooral de hitte speelt een rol en snelle japannertjes. Het is wel leuk want je leert allemaal verschillende speelstijlen uit verschillende landen.

We hebben mensen uit Korea, UK, Ierland, Duitsland (in een nederland shirt XD), Canada en US. Een leuk groepje dus. Ik wordt altijd genaaid omdat ik de jongste ben en dus nog fit ben… maarja we zullen het maar op een welkomsritueel houden. Vrijdag hebben we een teamuitje (diner + pub) en de sponsor betaald.

De sponsoren zijn een paar gekke Koreanen die altijd in voetbal tenue komen kijken :-s en niet spelen. Laatst hadden we ook al een avondje in de Wolfehound Irish Pub en het is echt heerlijk om gewoon lekker over voetbal te lullen. Even ontsnappen aan de chaos hier in de stad. Ook het voetballen zelf is relax, je houd je balgevoel een beetje bij. En je wordt er lekker fris van.