Zoals de post hieronder doet vermoeden, verplaatsen wij ons over minder dan 12 dagen van ons stulpje in Itaewon, Seoul, Zuid Korea naar het prachtige Zuidoost-Azië.

hongkong

Een eerste bezoek aan de eeuwenoude Britse handelskolonie Hong Kong, een van de vier Asian Tigers naast Singapore, Korea en Taiwan.

Macau_montage

Vervolgens bezoeken wij het aanliggende “Aziatische Las Vegas” genaamd Macau waar we als ons geld gaan vergokken.

thailand

En dan de 25ste vertrekken wij naar Bangkok. Hier zal de echte reis beginnen. Wij gaan de jungle van Zuidoost-Azië temmen! Met Bangkok als onze centrale hub van waar we rond reizen naar Cambodja, Laos, Vietnam, misschien wel Taiwan en andere plekken.

New Year’s Eve zullen we vieren op een van de mooie eilanden van Thailand. De Full Moon Party klonk eerst als een goed idee, maar we horen steeds meer dat het hier een sadomasochistische bende is waar de Thaise politie letterlijk tijdens het feest van het eiland vertrekt omdat ze geen zin hebben in alle incidenten. Dat voelen we dus niet echt. Er schijnen op de eilandjes ernaast nog meer leuke feestjes te zijn.

sunset-thailand

Van mij part hoeft het niet zo hard. Ik ben al gelukkig als ik gewoon met een cocktail in mijn hand, mijn voeten in het natte zand, de zonsondergang zie terwijl ik een lekker muziekje hoor. Mijn mooie vriendinnetje Anneka erbij en mijn leven is compleet!